Strikkecafé

Navn Start Start tid Ugedag Sted Underviser  
Strikkeworkshop - 05‑10‑2019 13:00 Lør Tønning-Træden Friskole Bente Geil
Se mere   Luk  
  • Navn: Strikkeworkshop -
  • Start: 05‑10‑2019
  • Start tid: 13:00
  • Ugedag: Lør
  • Sted: Tønning-Træden Friskole
  • Underviser: Bente Geil
  • :
Se mere   Luk  

 

Strikkeworkshop på Tønning-Træden Friskole ved Bente Geil.                                                                                                     I samarbejde med Træden Strikkecafé.                                                                                                                                                 Lørdag d. 5.10. kl. 13-16.                                                                                                                                               

Emnet er Raglan-udtagninger, strikket oppefra og ned.

Der findes et væld af smukke og anderledes udtagninger, f.eks. snoninger,                                                                                       hulmønstre, rib m.m., som kan bruges til design af topdown-bluser.

Et grundmønster på en topdown-bluse er nok til at lave din helt personlige udgave.                                                                                     Find ud af hvordan du tilpasser opskriften til det mønster, du gerne vil bruge.

Medbring strikkepinde.                                                                                                                                                                           Bente tager garn med fra butikken, så det er også muligt at gøre et par gode indkøb.                                                                                  Læs mere om Bentes designs og garner her: https://www.geilsk.dk/

Kaffe, te og kage indgår i prisen. 

 

Tønning-Træden Friskole, Skolebakken 24, 8740 Brædstrup.

 

 

 

 

Gå til holdsiden for mere info
Holdnummer: 704-2019
Status: Tilmeldingsklar
Første møde: 05-10-2019 13:00
Mødegange: 1
Lektioner: 4
Undervisere: Bente Geil
Priser:
Almen DKK 90,00